AĞAÇLARI TANIYORUZ

27.02.2024 88

Okulumuz 3/B Sınıfı öğrencileri, öğretmenleri Esra KILINÇ rehberliğinde yürütmüş oldukları “The Magical World Of Trees And Agriculture” eTwinning projesinin Ocak ayı etkinlikleri kapsamında ağaçları tanıdılar. Öğrencilerimiz okul bahçemizde hangi ağaçlar olduğunu Google lens kullanarak tespit ettiler. Ardından Öğretmenlerinden ağaçlar hakkında kısaca bilgiler dinlediler. Seçtikleri Çınar Ağacı ve Zeytin Ağacı hakkında daha ayrıntılı bir araştırma yapıp arkadaşlarına sundular. İşbirlikçi bir çalışmayla seçtikleri ağaçları sanatla ifade ettiler. Kısa hikayeler yazıp okudular. Yaptıkları tüm çalışmaları okul proje panosunda sergilediler. Öğrencilerimizi bu güzel çalışmalarından dolayı tebrik ediyoruz.

27-02-202427-02-2024