GAZETEMİZ

GAZETEMİZ "ÇINAR"IN PLANLAMA TOPLANTISI YAPILDI

Okulumuz öğretmenleri ile okul gazetemizin planlama toplantısı yapıldı.

15.12.2023 52

Okulumuz öğretmenleri ile okul gazetemizin planlama toplantısı yapıldı. Toplantıda öğrencilerimizin  hazırlama sürecine aktif katılımını sağlamak, iş birliğine dayalı öğrenme ortamları oluşturarak, sürece katılan öğrencilerimizin  yaratıcı fikirler oluşturmasına ve paylaşmasına imkan sunan, kullanımı kolay ve esnek olan bir web 2.0 teknolojisi üzerinden hazırlanmasına karar verildi. Böylelikle öğrencilerin öğrenme süreçlerinde teknoloji becerilerinin de geliştirilmesi amaçlandı.

Gazetemiz “ÇINAR” okulumuzdan bilim, sanat, kültür, spor alanlarındaki güncel haberlerle çok yakında siz okuyucuları ile buluşacak. Gazetemizin hazırlanmasında emeği geçen idari kadromuza , tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.