OKULUMUZ

OKULUMUZ "eTwinning SCHOOL"OLMAYA HAK KAZANDI

2019 yılından beri iş birliği ve paylaşım içinde yapılan onlarca proje, öğrencilerimizin üstün çalışma ve gayreti  ile alınan bir başarı hikayesi... Çukurca Fan Club İlkokulu başarısına bir yenisini ekledi ve "eTwinning School" olmaya hak kazandı. Bu sayede Avrupa okulları arasında bizde yerimizi aldık.

03.04.2024 43

eTwinning School 2024-2025 başvuru sonuçları açıklandı. 

Okulumuz, eTwinning Okulu Etiketi başvuru koşullarını gerçekleştiren  okullar arasından başvuru şartlarını sağlamış ve eTwinning Okulu Etiketi’ni almaya hak kazanmıştır.

Okulumuz Avrupa'daki okullar için oluşturulmuş en büyük okul ağı olan eTwinning platformunda yürüttüğü projeler nedeni ile Brüksel'de bulunan eTwinning Merkezi Destek Servisi (Central Support Service- CSS) ve Türkiye Ulusal Destek Servisi tarafından eTwinning Avrupa Okulu etiketine layık görülmüştür.

Okulumuz bu etiket ile Avrupa okulları arasında tanınan bir okul olmuş ve çeşitli seminer, çalıştay vb. etkinliklerde öncelikli olmaya hak kazanmıştır.  

Bu süreçte Okulumuz eTwinning projelerini başarılı bir şekilde yürütüp eTwinning Okulu kriterlerini yerine getirerek bu değerli ödülü Okulumuza kazandıran eTwinner öğretmenlerimize ve öğrencilerimize, desteğinden dolayı değerli okul müdürümüze teşekkür ederiz.

03-04-2024