OKULUMUZDA MANGALA TURNUVASI DÜZENLENDİ

Osmangazi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün düzenlediği Mangala Turnuvasında Okulumuzu temsil edecek öğrencilerimizi seçtik.

05.12.2023 43

Okulumuzda Sınıflarımız arasında Danışman Öğretmenlerimiz Ümmühan ARKIN, Seher BEDİR ve Esra KILINÇ koordinatörlüğünde Mangala Turnuvası düzenlendi.Okulumuz  Çok Amaçlı Salonunda gerçekleştirilen turnuvada öğrencilerimiz, hem eğlendiler hem de öğrendiler.İkinci, üçüncü ve dördüncü Sınıflar arasında düzenlenen turnuvada öğrencilerimiz oyun oynarken centilmenliği ve rakibe saygı duymayı,bir oyunda hem kazanmanın hem de kaybetmenin olduğunu öğrendiler.

2.Sınıflardan 2/A Sınıfından İbrahim Eray AYBULUT, Hira AKTAŞ, 2/B Sınıfından Furkan Eymen ÇİFTÇİ, Meryem CEBRİ, 2/C Sınıfından Ebrar Nisa İLKE,Talha ALAN turnuvaya katılmış 2/A sınıfından İbrahim Eray AYBULUT İlçe Mangala Turnuvasına katılmaya hak kazanmıştır.

3.Sınıflardan 3/A Sınıfından Ömer TRKE, Melek AKÇAY, 3/B Sınıfından Ahmet Yusuf ÇELİK, Hüseyin AKMAN, 3/C Sınıfından Yusuf ÖZMEN, Hiranur BOZAN turnuvaya katılımış 3/A sınıfından Ömer TRKE İlçe Mangala Turnuvasına katılmaya hak kazanmıştır.

4.Sınıflardan 4/A Sınıfından Elif TÜFENK, Muhammet Ali KOZAN, 4/B Sınıfından Nisanur ERDEN, Sudegül ARMUT turnuvaya katılmış 4/A Sınıfından Muhammet Ali KOZAN İlçe Mangala turnuvasına katılmaya hak kazanmıştır.

Okulumuzu temsil edecek öğrencilerimize başarılar dileriz.

05-12-202305-12-202305-12-202305-12-202305-12-2023